Idioma:
Settings
La nostra botiga web utilitza cookies per oferir una millor experiència d'usuari i us recomanem que accepteu el seu ús per gaudir plenament de la vostra navegació. Més informació customize cookies

Pack Versa

La família Versa està dissenyada i pensada majoritàriament per a aquells rocòdroms i espais d'entrenament específic, amb limitacions de metres quadrats escalables.

Preses multicantell, on dins d'una mateixa peça podem trobar diverses preses comunes dintre de les més habituals en l'escalada esportiva (regletes, bidits, tridits, pinces, etc.)

Simplement donant els girs desitjats a les preses, podrem gaudir d'infinitat de blocs diferents sense necessitat d'haver de tenir necessàriament una col·lecció extensiva de peces. Línies molt acurades i tacte agradable donen el segell de qualitat a la família Versa.

De tu depèn que acabis repetint bàsicament les mateixes preses i moviments dintre de les teves sessions... Amb una mica de creativitat i aquesta família, les teves jornades d'escalada indoor es gaudiran com et mereixes.

Read more
13,28 €
Love1
Detalls del producte
BI-Versa 8

Especificacions

Tipus de cant
Bidedo, Regleta
Preses talla S
8
Cargols recomanats (No inclosa):
Tirafons 4 x 40mm:
Color
Aleatori. Per a color específic, indica-ho al missatge adjunt (Augment termini de lliurament)
Reviews
No comments
POLÍTICA D'ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS
Clients que han vist aquest producte també han adquirit:
Close
Click for more products.
No produts were found.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Inicia sessió