Idioma:
Settings
La nostra botiga web utilitza cookies per oferir una millor experiència d'usuari i us recomanem que accepteu el seu ús per gaudir plenament de la vostra navegació. Més informació customize cookies

Volum macro Eclipse

Gran volum macro amb una adherència àmplia i còmoda.

Aquestes preses han esdevingut fonamentals en els murs dels rocòdroms moderns, on uns pocs volums formen un mur net una línia d'escalada on no només es necessita la força per a resoldre el problema, sinó també un bon nombre de gestos i tècniques modernes (equilibri, llançaments, talonatges, elasticitat, etc.).

Amb el nou sistema de fabricació de preses macro resolem el problema de la durabilitat de les peces de fibra quan es cargolen i descargolen moltes vegades. Les zones on se situen els orificis per als cargols tirafons són completament massisses i no pateixen desgast per molt que els volums es canviïn de posició, mentre que la resta de la peça es fabrica amb diverses capes de fibra de vidre que els dona lleugeresa, resistència i flexibilitat i que ha demostrat ser el millor sistema de fabricació per a aquesta mida de preses.

La textura es forma integrada en la mateixa superfície, amb la qual cosa és molt duradora en comparació amb altres peces que enganxen àrids a la superfície. Aquest és un sistema que ja portem anys treballant i ha demostrat ser el més durador.

La tècnica "borderless" permet que no es formin regletes al voltant del volum per tal que el moviment dissenyat pel routesetter sigui el que l'escalador ha d'efectuar per a resoldre el bloc.

Read more
129,59 €
Love0
Detalls del producte
macro-Eclipse

Especificacions

Alt
14 cm
Ample
69 cm
Llarg
45 cm
Color
Aleatori. Per a color específic, indica-ho al missatge adjunt (Augment termini de lliurament)
Reviews
No comments
POLÍTICA D'ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS
Clients que han vist aquest producte també han adquirit:
Close
Click for more products.
No produts were found.

Menu

Settings

Create a free account to save loved items.

Inicia sessió